Lediga tjänster

ARAs lediga tjänster annonseras i statens egna elektroniska rekryteringssystem, Valtiolle.fi. Se våra lediga arbetsplatser.

Lediga tjänster i ARA (valtiolle.fi)

  • Tarkastaja (Ohjauspalvelut ja valvonta)
    Ohjauspalvelut ja valvonta -palvelualue vastaa ARA-asuntoja omistavien yhteisöjen ohjauksesta ja valvonnasta sekä käsittelee asuntokannan rajoituksia koskevat hakemukset. Haemme monipuolisiin tehtäviin tarkastajaa. Tarkastajan tehtävään kuuluvat ARA-talojen luovutushakemuksien käsittely ja ARAn verkkoasiointipalvelun ylläpito sekä avustaminen yhteisöjen ohjaus- ja valvontatehtävissä. Työtehtävät sisältävät mm. yhteisöjen vuositietojen toimittamiseen liittyviä työtehtäviä, ARA-asuntoja omistavien yhteisöjen neuvontaa puhelimitse ja verkkoasiointipalvelussa. Tarkastaja osallistuu myös muihin ohjauksen ja valvonnan tehtäviin, kuten valtion riskienhallintaan. Tehtävät tarkentuvat valitun henkilön kokemus ja osaaminen huomioiden. Tehtävään ei sisälly esimiesvastuuta. Virka on viraston yhteinen ja se sijoittuu ohjauspalvelut ja valvonta -palvelualueelle. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.
  • Asiantuntija energiatodistusten valvontatehtäviin
    ARA on toiminut energiatodistusten valvontaviranomaisena 1.6.2013 alkaen. Energiatodistus on työkalu rakennusten energiatehokkuuden vertailuun ja parantamiseen myynti- ja vuokraustilanteessa. Etsimme asiantuntijaa energiatodistusten valvontatehtäviin! Asiantuntija valvoo energiatodistusten oikeellisuutta, energiatodistusten laatijoiden toimintaa ja energiatodistusten käyttöä sekä ylläpitää energiatodistusrekisteriä. Tehtävä sisältää valvontaan liittyvää asiakaspalvelua. Asiantuntija kehittää vastuualueensa valvontatoimintaa ja osallistuu energiatodistuksiin liittyvään sidosryhmäyhteistyöhön sekä osallistuu tarvittaessa myös ARAn kehittämishanke- ja avustuskäsittelyn tehtäviin. Tehtävään voi liittyä myös energiatodistusten tietojärjestelmän kehittämiseen ja ylläpitoon liittyviä työtehtäviä. Työnkuva mukautuu valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella. Kyseessä on asiantuntijatehtävä, jossa on 6 kuukauden koeaika. Virka on viraston yhteinen ja se sijoittuu Asumisen kehittäminen ja tietopalvelut -palvelualueelle.
Publicerad 6.3.2013 kl. 14.52, uppdaterad 23.3.2017 kl. 10.18