Ajankohtaista RSS

Hallinto-oikeus hylkäsi Nuorisosäätiön valituksen yleishyödyllisyyden peruuttamisesta

20.11.2019
Helsingin hallinto-oikeus on hylännyt Nuorisosäätiön tekemän valituksen yleishyödyllisyysasemansa peruuttamisesta, joten ARAn päätös yleishyödyllisyysaseman peruuttamisesta tulee voimaan.

Asuinrakennuksille suunnitteilla energia-avustuksia

28.10.2019
Asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin esitetään 20 miljoonaa euroa vuonna 2020 ja 40 miljoonaa euroa vuodessa vuosina 2021–2022. Energia-avustus on tarkoitettu kerros-, rivi-, pari- ja omakotitaloille.
ARAviesti2

Syksyn ARAviesti keskittyy erityisryhmien asumiseen

22.10.2019
Lehdessä esitellään erityisryhmien asumisen uusia ratkaisuja Järvenpäässä ja Seinäjoella. Pohdinnassa on iso kysymys: miten väestön ikääntymiseen tulisi varautua asuntorakentamisessa? Nämä ja paljon muuta kiinnostavaa uudessa ARAviestissä.

Tapahtumat RSS

  • AKU-hankkeen loppuseminaari 28.11.2019 klo 9.00
    Asunnottomuuden ennaltaehkäisyn kuntastrategiat – Varhainen välittäminen, osallisuus ja asumisen tuki (AKU) -hankkeen loppuseminaari pidetään 28.11. Musiikkitalolla Helsingissä. Ilmoittaudu mukaan viim. 6.11.2019
Lisää tapahtumia

Poikkeuksia hakemusten toimituksissa:

Postin lakko vaikuttaa hakemusten toimituksiin - lähetä hakemuksesi sähköisesti ARAan

ARA suosittelee hakemusten lähettämistä sähköpostilla kirjaamoon ja korjausavustushakemuksissa ensisijaisesti ARAn verkkoasioinnin käyttämistä. Lue lisää

ARAvaanari-blogissa

  • Hyvä perehdyttäminen on kuin talon rakentamista
    8.10.2019 11.59 Hyvä perehdyttäminen on kuin talon rakentamista. Molemmissa tarvitaan suunnitelma, osaajia ja osaamisen jakamisen käytäntöjä, hyviä työkaluja ja suunnitelman toimeenpanoa sekä tekemistä.

ARAn lomakkeisiin

ARAn hankepankkiin

 

Seuraa meitä somessa:

ARAn Twitter-profiiliin ARAn Slideshare-profiiliin ARAn Youtube-kanavalle