Ajankohtaista RSS

ARAn tarkastusten seurauksena Sisco Oyj:n tytäryhtiöiden toiminnasta on tehty tutkintapyyntö poliisille

15.8.2019
ARA aloitti huhtikuussa 2019 tarkastuksen Sisco-konsernin yhtiöihin, joille ARA on myöntänyt valtion takauksen ja korkotukea vuokratalojen rakentamiseen. Tarkastuksen edetessä ARA teki elokuussa 2019 konsernista virallisen tutkintapyynnön.

Ilmoittaudu tai ehdota ARA-asumisen raivaaja -tunnustuksen saajaa

9.8.2019
ARA-asumisen raivaaja -tunnustus jaetaan 2. kerran Yhdyskuntien uudistaminen -projektin päätösseminaarissa 16.10.

ARA-asuntojen kysyntä suurinta pääkaupunkiseudulla

1.8.2019
ARA-asuntojen hakemuksista kaikkiaan 57 % on pääkaupunkiseudun kuntien asuntoihin. Vuokra-asuntojen markkinatilanne on kirein pääkaupunkiseudun kunnissa sekä Turussa ja Tampereella.

Tapahtumat RSS

 • Asunto-osuuskuntaseminaari II 3.9.2019 klo 13.00
  ARA järjestää toisen seminaarin asunto-osuuskunta-asumisesta aiheesta kiinnostuneille asiantuntijoille ja asukkaille. Seminaari antaa ajankohtaista tietoa uudenlaisista ratkaisumalleista.
 • Rakennetun ympäristön ja asumisen tietoaineistot (RASTI) -seminaari 17.9.2019 klo 9.00
  Seminaari tarjoaa ajankohtaista tietoa yhdyskuntarakenteen, elinympäristön, kaavoituksen ja asumisen tietoaineistoista ja analyysimenetelmistä sekä niiden hyödyntämisestä asumisen ja yhdyskuntien suunnittelussa, vaikutusten arvioinnissa ja seurannassa.
 • Yhdyskuntien uudistaminen -projektin päätösseminaari 16.10.2019 klo 10.00
  Yhdyskuntien uudistaminen -projektin päätösseminaari starttaa syksyllä Katajanokan laiturista Viking Mariellan kyydissä kohti Tukholmaa. Tervetuloa kuulemaan ja katsomaan projektin aikaansaannoksia. Ilmoittaudu mukaan 4.9. mennessä!
Lisää tapahtumia

ARAvaanari-blogissa

 • Asumisesta puuttuu yhdenvertaisuussuunnitelma
  27.6.2019 15.24 Yhdenvertaisuus asumisessa on entistä tärkeämpi teema. Nykyinen asuntokeskustelu keskittyy ensi sijassa asuntotuotannon määriin ja rakentamisen, asuntojen kalleuteen ja tonttimaan niukkuuteen ja esimerkiksi energiatehokkuuteen.

ARAn lomakkeisiin

ARAn hankepankkiin

 

Seuraa meitä somessa:

ARAn Twitter-profiiliin ARAn Slideshare-profiiliin ARAn Youtube-kanavalle