Hyppää sisältöön

Ajankohtaista RSS

Konkreettisia toimenpiteitä muovien vähentämiseen asuntorakentamisessa

29.4.2021
Miten muovijätteen lajittelu toimii tällä hetkellä? Entä mitä vaikuttamiskeinoja rahoittajalla, tilaajalla ja rakennuttajalla on vähämuovisuuden ja muovin kiertotalouden edistämiseen asuntorakentamisessa? Näitä konkreettisia keinoja selvitettiin Premicon, Lujatalon, ARAn, ympäristöministeriön ja Kuntarahoituksen yhteishankkeessa. Projektissa keskityttiin rakentamisvaiheen keskeisiin toimenpiteisiin pilottikohteen avulla.
Punatiilikerrostalo

Paras tapa parantaa vuokra-asuntojen paloturvallisuutta: palovaroittimet taloyhtiön vastuulle

27.4.2021
Vuokra-asuntojen paloturvallisuuden parantamiseksi kustannustehokkain ratkaisu on palovaroittimien siirtäminen kiinteistöjen vastuulle, linjaa juuri tehty tutkimus. Noin kolmanneksessa tarkastelluista vuokra-asunnoista ei ollut palovaroitinta tai se ei ollut toimiva. Muita kustannustehokkaita ratkaisuja ovat liesivahdin asentaminen erityistä tukea tarvitseville ihmisille sekä automaattiset sammutuslaitteistot korkean riskin asuinrakennuksiin kuten palvelutalot.
Siirry vuoden 2021 uutisiin

Suosituksia ja ohjeita korona-aikana RSS

Poikkeusolojen vaikutus ARAn korjausavustuksiin

14.5.2020
ARAn korjausavustusten avustuskäsittely on jatkunut normaalisti koronasta huolimatta. Asiakkaiden tilanteet voivat kuitenkin vaihdella, ja pyrimme huomioimaan ne parhaamme mukaan. Katso ohjeet eri ongelmatilanteisiin.

Ohjeita vuokranantajille: koronaepidemian vaikutuksista vuokranmaksuun ja yleishyödyllisyyteen

3.4.2020
Kooste ARA-yhteisöille asukkaiden tukemisesta maksuvaikeuksissa ja ARA-kohteiden yhteyteen rakennettujen liiketilojen vuokrista.
Siirry sisältöihin

Oikotiet

Siirry energia-avustuksen sivulle.

Siirry ARAn verkkoasiointiin  Siirry lomakehakuun.Siirry uutiskirjeen tilaussivulle. 

Tapahtumat RSS

Lisää tapahtumia

Seuraa meitä somessa: