Ajankohtaista RSS

Yhdyskuntien uudistaminen -seminaari marraskuussa

24.8.2015
Seminaarissa paneudutaan erilaisten asuntomarkkina-alueiden yhdyskuntien uudistamiseen ja kiinteistökannan kestävään kehittämiseen. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu!

Uudistusehdotus erityisryhmien investointiavustuslaista lausuntokierrokselle

12.8.2015
Ehdotuksen mukaan erityisryhmien investointiavustuksia myönnettäisiin jatkossa vain sellaisille asunnoille, joiden asukkailla on suurin tarve tuettuun asumiseen.
opaali-opiskelijaboxi, nostokuva

Tervetuloa moderniin ”opiskelijaboxiin” Asuntomessujen Opaaliin!

8.7.2015
ARAn, Suomen Muotoilusäätiön ja VAV Asunnot Oy:n yhteishankkeena syntyi moderni "opiskelijaboxi" Opaali-taloon. Sisustussuunnittelu tehtiin osana nuorten muotoilijoiden Työllisyys Tähtäimessä -hanketta.
Lisää uutisia ja tiedotteita

Tapahtumat RSS

  • Asumisneuvontakoulutus: toimintamallit ja työhyvinvoinnin tukeminen 25.9.2015 klo 12.00
    Syyskuun lopulla järjestettävän asumisneuvontakoulutuksen aiheena ovat asumisneuvonnan toimintamallit ja työhyvinvoinnin tukeminen. Koulutus on tarkoitettu asumisneuvontaa ja vastaavaa asunnottomuutta ennaltaehkäisevää toimintaa toteuttaville. Ilmoittaudu mukaan 17.9. mennessä!
  • Yhdyskuntien uudistaminen 2015 -seminaari 4.11.2015 klo 10.00
    Seminaarin aiheena ovat erilaisten asuntomarkkina-alueiden yhdyskuntien monipuolinen uudistaminen sekä kiinteistökannan kestävä kehittäminen. Ilmoittautuminen päättyy 17.9. - varaa paikkasi nyt!
Lisää tapahtumia

Tule mukaan vaikuttamaan yhdyskuntien tulevaisuuteen:

YhKu-seminaari 2015 (banneri 360px)