Ajankohtaista RSS

Energiatodistus

Energiatodistusrekisteri kokoaa energiatodistukset yhteen

17.4.2015
Rakennusten energiatodistustietojärjestelmä otetaan käyttöön 1.5.2015 alkaen. Energiatodistustietojärjestelmän ydin on ARAn ylläpitämä energiatodistusrekisteri (energiatodistusrekisteri.fi).
ARAn kohde Lahdessa, nosto

ARAlta entistä tarkempia kuntakohtaisia vuokratietoja

27.3.2015
ARA julkaisee entistä kattavammin vuokratietoja Kelan yleisen asumistuen saajista. Tuorein tilasto on julkaistu helmikuussa, seuraava julkaistaan elokuun puolella.

Laitoksesta kohti omaa kotia: Sepon tarina

23.3.2015
Kehitysvammaisten laitosasuminen lakkautetaan vuoteen 2020 mennessä. ARAn ja Kehitysvammaliiton Arjen keskiössä -hankkeessa kehitettiin uusia tapoja suunnitella ja toteuttaa kehitysvammaisten ihmisten asumista. ARA on julkaissut tähän liittyen videon youtube-kanavallaan Sepon tarinasta laitosalueelta kohti omaa kotia. Katso video täältä.
Lisää uutisia ja tiedotteita

Esimerkillisiä kohteita

Onnelanpolku_atrium
Energiatehokas ja esteetön Onnelanpolku 7.10.2014
Palvelukeskus Onnelanpolun palvelukonsepti on edistyksellinen ja rakennukset energiatehokkaita. Talon esteettömyys ja lukuisat palvelut virittävät ja tukevat ikäihmisten elämää.
Lue lisää
Kaaripolun palvelukoti, nostokuva
Edullista asumista energiatehokkaassa palvelutalossa 8.10.2014
Siilinjärvellä sijaitseva Kaaripolun palvelukoti on Suomen ensimmäinen ARA-tuotannossa toteutettu energiatehokkuudeltaan passiivitasoinen palvelutalo. Asukkaat hyötyvät energiatehokkuudesta edullisina asumiskustannuksina.
Lue lisää

Lisää kohteita

Tapahtumat RSS

Lisää tapahtumia