Ajankohtaista RSS

Asunnottomuuden ennaltaehkäisyyn lisää panostusta

20.10.2014
Asunnottomuuden ennaltaehkäisyä tukevat toimet, kuten vuokra-asuntotuotannon lisääminen ja asumisneuvojatoiminta nostettiin vahvasti esille asunnottomuuspäivän seminaarissa.

Korjaus- ja energia-avustukset vuonna 2015

26.9.2014
Vuoden 2015 talousarvioesityksen mukaan korjaus- ja energia-avustuksia on jaossa yhteensä 35 miljoonaa euroa. Terveyshaitta-avustukseen ei ole määrärahaa vuonna 2015.

Asunto-osakeyhtiöiden perusparannuksen korkotukilaina päättyy 2015

26.9.2014
Hallituksen 15.9.2015 eduskunnalle antama ensi vuoden talousarvioesitys sisältää esityksen laiksi asunto-osakeyhtiöiden perusparannuslainojen valtiontakauksesta. Uusi valtiontakaus korvaa aiemmin käytetyn asunto-osakeyhtiöiden perusparannuksen korkotukilainoituksen.
Lisää uutisia ja tiedotteita

Esimerkillisiä kohteita

Onnelanpolku_atrium
Energiatehokas ja esteetön Onnelanpolku 7.10.2014
Palvelukeskus Onnelanpolun palvelukonsepti on edistyksellinen ja rakennukset energiatehokkaita. Talon esteettömyys ja lukuisat palvelut virittävät ja tukevat ikäihmisten elämää.
Lue lisää
Kaaripolun palvelukoti, nostokuva
Edullista asumista energiatehokkaassa palvelutalossa 8.10.2014
Siilinjärvellä sijaitseva Kaaripolun palvelukoti on Suomen ensimmäinen ARA-tuotannossa toteutettu energiatehokkuudeltaan passiivitasoinen palvelutalo. Asukkaat hyötyvät energiatehokkuudesta edullisina asumiskustannuksina.
Lue lisää

Lisää kohteita

Tapahtumat RSS

  • ARA-vuokra-asuntokannan kokonaisvaltainen suunnittelu 29.10.2014 klo 9.00
    ARA ja Valtiokonttori järjestävät lokakuussa Kouvolassa alueseminaarin kunnille ja vuokrataloyhteisöille. Aiheena ovat mm. kunnan ja seutukunnan kehitys, asuntomarkkinatilanne, asumisen kokonaisvaltaisen suunnittelun merkitys kunnissa sekä vuokra-asuntokannan ja erityisasumisen haasteet.
Lisää tapahtumia