Ajankohtaista RSS

Perusparantamisen käynnistysavustusten lisämääräraha nyt jaossa

22.10.2014
Nyt on oikea aika tehdä peruskorjauksia ja saada niihin vielä valtionavustusta. Vuoden 2014 toisessa lisätalousarviossa myönnetty 40 miljoonan euron lisäraha perusparantamisen käynnistysavustuksiin on haettavissa.
Lahden keskusta, Mallaskatu (nostokuva)

ARA kerää kuntien asuntomarkkinatiedot vuodelta 2014

21.10.2014
ARA kerää kuntien asuntomarkkinatiedot vuodelta 2014. Tiedot lähetetään ARAan sähköisellä lomakkeella Suomi.fi:ssä 8.12.2014 mennessä.

Asunnottomuuden ennaltaehkäisyyn lisää panostusta

20.10.2014
Asunnottomuuden ennaltaehkäisyä tukevat toimet, kuten vuokra-asuntotuotannon lisääminen ja asumisneuvojatoiminta nostettiin vahvasti esille asunnottomuuspäivän seminaarissa.
Lisää uutisia ja tiedotteita

Esimerkillisiä kohteita

Onnelanpolku_atrium
Energiatehokas ja esteetön Onnelanpolku 7.10.2014
Palvelukeskus Onnelanpolun palvelukonsepti on edistyksellinen ja rakennukset energiatehokkaita. Talon esteettömyys ja lukuisat palvelut virittävät ja tukevat ikäihmisten elämää.
Lue lisää
Kaaripolun palvelukoti, nostokuva
Edullista asumista energiatehokkaassa palvelutalossa 8.10.2014
Siilinjärvellä sijaitseva Kaaripolun palvelukoti on Suomen ensimmäinen ARA-tuotannossa toteutettu energiatehokkuudeltaan passiivitasoinen palvelutalo. Asukkaat hyötyvät energiatehokkuudesta edullisina asumiskustannuksina.
Lue lisää

Lisää kohteita

Tapahtumat RSS

  • ARA-vuokra-asuntokannan kokonaisvaltainen suunnittelu 29.10.2014 klo 9.00
    ARA ja Valtiokonttori järjestävät lokakuussa Kouvolassa alueseminaarin kunnille ja vuokrataloyhteisöille. Aiheena ovat mm. kunnan ja seutukunnan kehitys, asuntomarkkinatilanne, asumisen kokonaisvaltaisen suunnittelun merkitys kunnissa sekä vuokra-asuntokannan ja erityisasumisen haasteet.
Lisää tapahtumia