Ajankohtaista RSS

Asunnottomuus väheni edelleen – nuorten asunnottomuus kasvusuunnassa

5.3.2018
ARAn asuntomarkkinakyselyn mukaan asunnottomuuden laskusuunta jatkui vuonna 2017. Asunnottomuus laski kaikissa muissa seuratuissa ryhmissä paitsi alle 25-vuotiailla nuorilla.

ARA-asuntojen tulorajoista luovutaan

1.2.2018
ARA-asuntojen tulorajoista luovutaan 1.3.2018 alkaen. Lisäksi hallitus on luopunut suunnitelmista ryhtyä tekemään ARA-asuntojen asukkaille tulojen määräaikaistarkastuksia.

ARA päätti investointiavustusvarauksista erityisryhmien asuntojen rakentamiseen tai korjaamiseen

31.1.2018
ARA on tehnyt avustusvaraukset 943 erityisryhmien vuokra-asunnon rakentamiseen tai peruskorjaamiseen. Avustusvarausten yhteismäärä on 33 miljoonaa euroa.
ARApäivä sali

ARA-päivässä etsittiin uusia sisältöjä asuntopolitiikkaan

26.1.2018
Perinteinen ARA-päivä kokosi asumisen ja rakentamisen ammattilaiset pohtimaan, mitä voisivat olla asuntopolitiikan uudet sisällöt. Tutustu päivän monipuoliseen sisältöön.
Lisää uutisia ja tiedotteita

Tapahtumat RSS

  • Yhdyskuntien uudistaminen -seminaari 2018 14.11.2018 klo 10.00
    Syksyllä kokoonnumme jälleen Yhdyskuntien uudistamisen -seminaariin. Seminaari järjestetään jo totutusti meren aalloilla. Tapahtumapaikkana on Viking Mariella.
Lisää tapahtumia

ARAvaanari-blogissa

  • Hyviä vai huonoja uutisia?
    26.2.2018 15.14 Julkiset asumistukimenot kasvavat, ja nyt pottia tulevat jakamaan myös ulkomaiset sijoittajat. Mutta millaiset asuntopoliittiset tukimallit olisivat yhteiskunnan kokonaisedun mukaisia ja palvelisivat tehokkaimmin ja edullisimmin asukasta ja yhteiskuntaa.

ARAn lomakkeisiin

ARAn hankepankkiin

 

Seuraa meitä somessa:

ARAn Twitter-profiiliin ARAn Slideshare-profiiliin ARAn Youtube-kanavalle