Avoimet työpaikat

ARAn avoimet työpaikat ilmoitetaan valtion yhteisessä työnhakupalvelussa Valtiolle.fi:ssä. Virastomme avoinna olevat virat tai tehtävät listautuvat alle.

ARAn avoimet työpaikat Valtiolle.fi-palvelussa

  • Arkistotyöntekijä tai arkistoharjoittelija
    ARAn hallintoyksikkö hakee arkistotyöntekijää tai arkistoharjoittelijaa arkistoaineistojen seulontaan noin 4 kuukauden ajaksi. Tehtävät käsittävät ARAn arkistoaineistojen inventointia, järjestämistä, luettelointia ja aineiston kunnostamista. Tarvittaessa myös asiakirjojen siirtokuntoon saattamista (pysyvä arkistointi tai hävittäminen). Arkistot sijaitsevat Lahdessa Vesijärvenkatu 11 ja Askonkatu 13. Tehtävässä on kuukauden koeaika.
  • Ylitarkastaja (Korjausavustus)
    Viraston toiminta jakautuu kuuteen yksikköön. Korjausavustusyksikkö vastaa korjausavustuksia koskevien hakemusten käsittelystä ja määrärahojen käytön seurannasta sekä varmistaa tukiin liittyvästä ohjauksesta ja neuvonnasta sekä hoitaa muut niihin liittyvät asiat. Lisäksi yksikkö vastaa ARAssa maksettavien avustusten maksatuksien, seurannan ja takaisinperinnän hoitamisesta sekä yksikön tehtäviin kuuluvista projekteista ja kehittämishankkeista. Ylitarkastajan tehtävään kuuluvat erityisesti avustus-, muutoksenhaku- ja takaisinperintäpäätöksien valmistelu, käsittely ja esittely päätöksentekoa varten. Lisäksi tehtäviin sisältyy oleellisesti asiakasneuvonta ja kouluttaminen, viestintä ja ohjeiden valmisteluun osallistuminen. Ylitarkastaja osallistuu myös muihin Korjausavustusyksikön tehtäviin. Tehtävä on asiantuntijatehtävä, johon ei sisälly esimiesvastuuta. Tehtävä on sijoitettu Korjausavustusyksikköön. Tehtävässä voidaan soveltaa 6 kuukauden koeaikaa.

Tilaa ARAn avoimet työpaikat RSS-syötteenä tästä

Julkaistu 6.3.2013 klo 14.13, päivitetty 12.11.2015 klo 10.02