Tapahtumat

Ajankohtaista asuntokannan kehittämisestä (1)

Ajankohtaista asiaa asuntokannan kehittämisestä, tietoa asuntomarkkinoista sekä ARAn tarjoamista avustusmahdollisuuksista. Tilaisuus on tarkoitettu kunnille, kaupungeille ja ARA-yhteisöille.

Kuntien ja kaupunkien asuntomarkkinat eriytyvät valtakunnallisesti ja kunnan sisällä eri alueilla. Kunnilla on tarvetta suunnitella pitkäjänteisesti myös asumisen skenaarioita muuttuneessa tilanteissa.

Kasvukeskuskaupungeissa, tasapainoisten asuntomarkkinoiden kunnissa ja vähenevän väestön kunnissa on samanaikaisesti tarvetta vastata asukkaiden kysyntään ja tarpeisiin uudistaa, peruskorjata ja samanaikaisesti sopeuttaa ja vähentää asuntokantaa, jolle ei ole käyttöä tai on huonokuntoista.

SYKE ja ARA ovat yhdessä kehittäneet työkalua (Kassu 2) kuntien asumisen kokonaisvaltaiseen ja skenaarioiden suunnittelun tarpeeseen. (Jatkokehittäminen yhteistyössä kuntien kanssa).

ARA on kehittänyt myös muita konkreettisia keinoja, rahoitusta ja avustusta toimenpiteiden toteuttamiseen.Aika 15.6.2021 klo 13.00 - 15.30
   
Paikka Teams/YouTube
Linkki lähetetään ilmoittautuneille
   
Verkko-osoite Siirry ilmoittautumiseen
   
Ilmoittautuminen viim. 13.6.
   
Hinta Maksuton
   
Liitetiedostot OHJELMA ARA-asuntokannan kehittäminen 1 (pdf, 69 kt)

Julkaistu 16.4.2021 klo 11.19, päivitetty 11.6.2021 klo 10.52