International Social Housing Festival Helsingissä oli vuoden paras tapahtuma 2022

Uutinen 5.4.2023 klo 13.12

ARAn ja Helsingin kaupungin isännöimä International Social Housing Festival (ISHF) on valittu vuoden parhaaksi tapahtumaksi International & European Award -kilpailussa.

Best event of the year 2022 ISHF

Kilpailun tuomareiden mukaan Helsingissä järjestetty ISHF -tapahtuma tarjosi monipuolisesti mahdollisuuksia oppimiseen ja verkostoitumiseen. Tapahtuma oli vahvasti sitoutunut paikallisyhteisöön ja toi hyvin esille tulevaisuuden ja kestävän kehityksen kehitystarpeet.

Kesäinen Helsinki inspiroi ISHF -tapahtumassa kesällä 2022

Yleishyödylliseen asumiseen keskittynyt ISHF -kaupunkifestivaali kokosi 14.-17.6.2022 Helsinkiin asumisen ammattilaiset ja asiantuntijat, tutkijat, rakennuttajat sekä arkkitehdit ja suunnittelijat ympäri maailman. Tapahtumaan rekisteröityi 1000 osallistujaa 54 eri maasta.

Festivaalin ohjelma koostui noin 80 tilaisuudesta, seminaareista, kohdevierailuista, työpajoista, näyttelyistä ja verkostoitumistilaisuuksista. Näistä osa on kotimaisten, osa kansainvälisten kumppaneiden järjestämiä. Festivaalin idea oli vuorovaikutus ja toinen toisiltaan oppiminen.

Palkinto on hieno tunnustus kaikille, jotka olivat tekemässä ISHF-tapahtumaa. Tunnustus kertoo siitä, että saavutimme festivaalilla asettamamme tavoitteet. Loimme ainutlaatuisen ja kansainvälisen keskustelu- ja kohtaamisareenan asumisen toimialalle. Palkinto palautti mieleen ilon, riemun ja yhteenkuuluvuuden tunteet kesäisessä Helsingissä”, festivaalin pääkoordinaattori, ARAn Sina Rasilainen toteaa.

Sosiaalisen asumisen festivaalin konseptin­ omistaa kansainvälinen sosiaalisen asumisen kattojärjestö Hou­sing Eu­ro­pe. 

LUE lisää: Social Housing Festival Helsingissä oli menestys 
LUE lisää: Yhdessä oppimista ja inspiraatiota 
 

International & European Award -kilpailu

Kilpailua järjestää The Association of Association Executives -järjestö, joka tukee maailmanlaajuisesti yhdistyksiä ja järjestöjä kehittämään tehokkaampaa ja tuloksellisempaa toimintaa. Kilpailun tavoitteena on tukea järjestöjä luomaan entistä vaikuttavampaa toimintaa esimerkkeinä kilpailuun valitut ja palkitut hankkeet.

Kilpailussa oli mukana 41 ehdotusta seitsemästä eri aihealueesta, jotka olivat:

  • Best Association Executive of the year
  • Best Digital Transformation of the year
  • Best Event of the year
  • Best Campaign of the year
  • Best Education or Professional Development Offering
  • Best Publishing or Innovation Product

ISHF kilpaili sarjassa vuoden paras tapahtuma.

AEE:n mukaan loppukilpailuun valikoitui 27 hanketta.

LUE lisää AEE:stä