ARA isännöi EFL:n konferenssia Helsingissä toukokuussa

Uutinen 1.3.2016 klo 12.23

ARA ja European Federation for Living (EFL) järjestävät vuosittaisen kevätkonferenssin Helsingissä 11.-13.5.

Konferenssin teemana on ”Housing, Living and Accessibility in the ageing society”. Ohjelmassa on eurooppalaisten ammattilaisten huippuluentoja, vierailukäyntejä Helsingin kohteisiin ja monipuolisia mahdollisuuksia verkostoitua.

Tapahtuman huipennuksena jaetaan ARAn ja EFL:n järjestämän opiskelijoille suunnatun suunnittelukilpailun  palkinnot (Student Design Competition for Accessible Housing).

Tapahtuma kerää  asumisen huippuvaikuttajia ja ammattilaisia EFL:n jäsenorganisaatioista useista Euroopan maista.

EFL - luonteva väylä eurooppalaisiin verkostoihin

EFL on aktiivinen ja nuorekas asuntoalan toimijoiden järjestö, jossa on 42 jäsentä kymmenestä eri Euroopan maasta. Mukana on vuokra-asuntojen omistajayhteisöjä, rakennusliikkeitä, rahoituslaitoksia sekä suunnittelijoita, konsultteja ja yliopistoja. Toiminnan ydintä ovat yhdessä tekeminen ja tiedonvaihto sekä konkreettiset, monikansalliset hankkeet. EFL kasvaa koko ajan ja on luonteva ja helppo väylä kansainvälistymiseen.

Toivomme verkostoon mukaan lisää suomalaisia asumisen ammattilaisia. Olette kaikki tervetulleita mukaan!

Tutustu tilaisuuden ohjelmaan: EFL kevätkonferenssin OHJELMA

Konferenssimaksu: koko tilaisuus: 250 euroa, 1 päivä: 100 euroa (sisältää ohjelman, ruuat ja kiertokäynnit)

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 1.4: Täytä ilmoittautumislomake

Kysyttävää EFL:stä tai kevätkonferenssista? Lähetä viesti: Sampo Vallius, ARA (sampo.vallius@ara.fi)  tai Joost Nieuwenhuijzen, EFL  (jfnieuewenhuijzen@ef-l.eu)

Lisätietoja EFL:stä: www.ef-l.eu

EFL_tuomaristo
EFL haastoi opiskelijat miettimään innovatiivisia ratkaisuja ikääntyvien eurooppalaisten asumiseen. Kuvassa kilpailun tuomaristo (vas.) Jeremy Porteus (Housing Learning and Improvement Network, UK), Kaisu Kammonen (ARA, Finland), Sampo Vallius (ARA, Finland), Jacqui Rennie (Centre for Accessible Environments, UK), Eckhard Feddersen (Feddersen Architects, Germany), Prof. Theo van der Voordt (TU Delft, Netherlands), Kirsti Pesola (Kikino/ Invalidiliitto, Finland), Joost Nieuwenhuijzen (EFL).