Yhdyskuntien uudistaminen -seminaari marraskuussa

Uutinen 24.8.2015 klo 14.40

4.-6.11. Viking Mariellalla pidettävässä seminaarissa paneudutaan erilaisten asuntomarkkina-alueiden yhdyskuntien monipuoliseen, suunnitelmalliseen uudistamiseen ja kiinteistökannan kestävään kehittämiseen.
 

Seminaarin aiheena ovat erilaisten asuntomarkkina-alueiden yhdyskuntien monipuolinen uudistaminen ja kiinteistökannan kestävä kehittäminen sekä digitaalisuuden mahdollisuudet mm. asumisen suunnittelussa ja kiinteistönpidossa . Osallistujilla on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan yhdyskuntien uudistamisen tulevaisuuteen.

Seminaarin aloittaa asuntopolitiikan katsauksella ja tulevaisuuteen suuntaavalla uudistamisella maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen.

Tulevaisuuden yhdyskuntarakennetta ja asumista luotaa avaruustutkija Esko Valtaoja. 

Kaupunkien aluesuunnittelun uudistuvista tuulista meiltä ja muualta kertoo dosentti Mari Vaattovaara, ja kestävästä yhdyskuntarakenteen tiivistämisestä, asumisen uudistamisesta ja rakentamisesta professori Markku Hedman. Vaattovaara ja Hedman vetävät " Yhdyskunta uudistuu -pysymmekö mukana" -paneelikeskustelun, johon osallistuu eri aloilta mielenkiintoisia asiantuntijoita.

Ainako pääkaupunkiseutu vastaan muu maa? Esittelyssä mielenkiintoisia  täydennysrakentamisen, asumisen  ja kiinteistökannan hankkeita Haapajärveltä,  Helsingistä, Kemijärveltä, Rovaniemeltä ja  Vantaalta. Myös Mellunmäen asunto-osakeyhtiöiden kortteliprojekti – uusi asunto putkiremontin hinnalla esittäytyy seminaarissa.

 
TUTUSTU ohjelmaan! 

ILMOITTAUDU!